Back in Time
Music from the golden age.The age from the 60's, 70's, 80's                                          and the 90's hoor je hier.

 Back in Time iedere zondagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur op  

Radio Oranje Internationaal !

Studio by night

Welkom op de pagina van Back in Time radioprogramma

 Back in Time is een radio programma, wat al heel wat jaartjes meedraait op Internet radio. Nl: vanaf 2 mei 2013. In het begin met wat bij elkaar geraapte apparatuur, een cd spelertje hier en een laptopje daar, inmiddels een aantal jaren verder vanuit een professionele studio.

Behalve radiomaken houden we ons ook bezig met het opnieuw remasteren van audio, dat wil zeggen van cassettebandje, bandrecorderopnames tot oude singeltjes naar cd of dvd.

Het ontstaan van Back in Time 

De oorsprong is ligt eigenlijk veel verder in de geschiedenis en dat zijn de roemruchte jaren 80 de tijd van de radiopiraten. we zijn toen begonnen op een klein kamertje als radiopiraat, 

Radio studio de Vrijbuiter omstreeks 1980

Destijds ook 2 keer alles kwijtgeraakt, en door militaire dienst en werk is het er eigenlijk nooit meer wat van gekomen om opnieuw te beginnen, tot 2013/2014 het weer begon te kriebelen en met wat bij elkaar geraapte spullen maar weer eens proberen of we wat konden doen op het gebied van Internet radio, wat voor mij een totaal onbekend gebied was in die tijd, maar al snel was Back in Time een feit en werd steeds populairder. 

In het begin was "Back in Time" een syndicated radioprogramma, wat wil zeggen dat het werd gemaakt voor diverse radiostations, tot ik in 2017 het roer resoluut omgooide nadat er wat wrijving was ontstaan bij een radiostation waar ik draaide, over het feit dat ik een programma wilde gaan maken voor een een radiostation wat al wat problemen het gehad tussen elkaar.  Toen er tegen mij werd gezegd "je mag bij iedereen een programma maken maar niet daar. Besloot ik het programma onder te brengen bij 1 radiostation,  te weten Radio Oranje Internationaal,  waar we te beluisteren  zijn iedere zondagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur


Ook werden er naast Back in Time nog nieuwe programma's ontworpen te weten, Plein 14, een 2 uur durend informatief programma, met bijzonder nieuws uit binnen en buitenlanden ieder uur een moppenblok. En dan nog 1 radioshow  waar ik het meest trots op ben, en dat was, Tienertijd met Barbara.


Ja, ook mijn dochter was bevangen door de radio koorts, maar door studie en haar werk kwam dit stil te liggen.

Tienertijd met Barbara was een erg leuk programma met leuke weetjes en feitjes over wat de jeugd allemaal bezig houd en interesseert, zoals makeup info over artiestenen natuurlijk de hedendaagse muziek Top40 werk. Helaas is dit programma stilgelegd wegens studie en werk. Want ja, kleine kinderen worden groot. 

          

Back in Time, is niet alleen een radioprogramma, zoals hierboven al geschreven. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij ook nieuwe programma's voor andere radiostations. zo hebben we voor www.sasfm.nl een compleet nieuw programma ontworpen dat "van Zwevezele draait door" heet.  

Van Zwevezelen draait door. Een heel nieuw programma uit de stallen van BiTproducties. Gepresenteerd door Peter van Zwevezelen. Iedere vrijdag te horen op www.sasfm.nl  van 14:00 en 16:00 uur. wil je reageren op dit programma?Dan kan dit via info@vanZwevezeledraaitdoor.nl

Dit programma heeft ook een eigen Facebook pagina Van Zwevezelen draait door. Neem daar maar eens een kijkje en laat eventueel een berichtje achter, bijvoorbeeld als verzoekplaat.

12 juli 2020 zomerstop, deze keer een een echt spektakel van gemaakt.                                        Een lokatieprogramma vanaf "Playa del Plets Tuinesie" Hiervoor in de achtertuin een zomerse studio gebouwd. Gelukkig werkte het weer ook mee en werd het een echt zomerspektakel vol met lekkere zomerse muziek en medewerking van 2 goeie vrienden. heel veel gelachen en veel plezier gehad, en zeer zeker voor herhaling vatbaar.                                                                    Hieronder enkele foto's van het spektakel. 


 


Met Vriendelijke groet, Ad Roovers programmamaker, Back in Time 

Gastenboek

Con Brusselaars
17-07-20 15:01:48
Zo Ad ,daar heb je veel tijd in gestoken ziet er ook super uit helemaal met de foto's van de studio zomertime buiten hihihi ..ga zo door en veel herkenning met jou website
Groetjes van DJ Con van jou radio collega.
Lambert van Kessel
22-03-20 14:59:29
Goeiemiddag, Ad ziet er netjes uit toppie hoor,wij genieten wel mee succes Kerel en tot zondag groetjes Lambert van Kessel uit Macharen noord brabandt.
Cees van den Oudenhoven
08-01-20 19:06:23
Groetjes uit Spring Hill , Florida
Rini Huijbregts
07-01-20 16:03:19
Ziet er netjes uit maat, ook leuk het verhaal top.
Groetjes rini
Hans Arissen
31-12-19 00:44:36
Website ziet er netjes uit Ad. Super gedaan. Succes met je mooie hobby
Opmerking:
Dank je wel Hans
Tonen: 5  10
28675