Back in Time
Music from the golden age.The age, from the 60's, 70's, 80's                          and the early 90's and zero's hoor je hier.

 Back in Time iedere zondagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur op:  

Radio Oranje Internationaal !

Studio by night

Welkom op de pagina van "Back in Time radioprogramma"

 

 Wie zijn wij, en wat doen we?

Back in Time, is een radio programma, wat al heel wat jaartjes meedraait op Internet radio. Nl: vanaf 2 mei 2013. In het begin, met wat bij elkaar geraapte apparatuur, een cd spelertje hier en een laptopje daar, inmiddels een aantal jaren verder maken we programma's vanuit een professionele studio.

Behalve radiomaken houden we ons ook bezig met het opnieuw remasteren van audio, dat wil zeggen van cassettebandje, bandrecorderopnames tot oude singeltjes naar cd of dvd.

Het ontstaan van Back in Time 

De oorsprong is ligt eigenlijk veel verder in de geschiedenis en dat zijn de roemruchte jaren 80 de tijd van de radiopiraten. we zijn toen begonnen op een klein kamertje als radiopiraat, 

Radio studio de Vrijbuiter omstreeks 1980

Destijds ook 2 keer alles kwijtgeraakt, en door militaire dienst en werk is het er eigenlijk nooit meer wat van gekomen om opnieuw te beginnen, tot 2013/2014 het weer begon te kriebelen en met wat bij elkaar geraapte spullen maar weer eens proberen of we wat konden doen en betekenen op het gebied van Internetradio, wat voor mij destijds een totaal onbekend gebied was, maar al snel was Back in Time een feit en werd steeds populairder. 

In het begin was "Back in Time" een syndicated radioprogramma, wat wil zeggen dat het werd gemaakt voor diverse radiostations, tot ik in 2017 het roer resoluut omgooide nadat er wat wrijving was ontstaan bij een radiostation waar ik al draaide, over het feit dat ik een radioprogramma wilde gaan maken voor een een radiostation wat al wat problemen en wrijving had tussen elkaar (mijn zaken niet).  Toen er tegen mij werd gezegd "je mag bij iedereen een programma maken maar niet daar! Besloot ik het programma onder te brengen bij 1 radiostation,  te weten Radio Oranje Internationaal,  waar we te beluisteren zijn iedere zondagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur.

Ook worden er naast Back in Time nog nieuwe programma's ontworpen te weten, Plein 14, een 2 uur durend informatief programma, met bijzonder nieuws uit binnen en buitenland en met ieder uur een moppenblok. En dan nog 1 radioshow, en dat is waar ik het meest trots op ben, je kan wel zeggen APETROTS  Tienertijd met Barbara.


Ja, ook mijn dochter was bevangen door de radio koorts, maar door studie en haar werk kwam dit stil te liggen.

Tienertijd met Barbara was een erg leuk programma met leuke weetjes en feitjes over wat de jeugd allemaal bezig houd en interesseert, zoals makeup info over artiestenen natuurlijk de hedendaagse muziek Top40 werk. Helaas is dit programma stilgelegd wegens studie en werk. Want ja, kleine kinderen worden groot. Wel zijn er plannen om dit terug op te starten.  


De zomerstop van 12 juli 2020. Dat was iets waar ik eigenlijk altijd al heel lang mee in mijn hoofd mee liep, om daar een spektakel van te maken. Maar eigenlijk nooit iets van kwam. Tot deze keer. Een echt locatie radioprogramma vanaf "Playa del Plets, Tuinesie". Speciaal hiervoor in de achtertuin een zomerse studio gebouwd. Gelukkig werkte het weer ook mee en werd het een echt zomerspektakel vol met lekkere zomerse muziek en met medewerking van 2 goeie vrienden. heel veel gelachen en veel plezier gehad, en zeer zeker voor herhaling vatbaar. 

                             

 Hieronder enkele foto's van het spektakel. 

 


 


Met Vriendelijke groet, Ad Roovers programmamaker, Back in Time 

Gastenboek

Barbara Roovers
17-12-19 18:14:40
Kijk nou wat een mooie website pa gemaakt heeft!
Pa is zo ver gekomen de afgelopen jaren. Ik ben zo trotd op u!!! xxx
Peter Heiden
16-12-19 19:13:03
Snel weer uitzenden ad😊👍👍👍🎵🎶
Opmerking:
De voorbereidingen voor de nieuwe shows zijn al in voorbereidingen Peter
Geert Coppens
16-12-19 17:22:52
Kijk zo weet je dat ook ik je nog eens in de gaten hou.Succes kerel.
Opmerking:
Hey Geert, leuk dat je een kijkje heb genomen op de nieuwe website van Back in Time kerel
Jan Van Vleuten
16-12-19 09:54:12
Ziet er goed uit, toppie
Opmerking:
Dank je wel Jan
Tonen: 5  10